Hirdetési Megoldásaink

Facebook hirdetés:

Jelen vagyunk a Facebook hirdetési rendszerében, mi nem lájkot gyűjtünk, hanem látogatott, nem posztolunk, hanem reklámozunk! Ön mit kezdene több mint 4 Millió Magyar vásárlóval? A Facebook a világ és most már Magyarország legnagyobb közösségi oldala. Célunk hogy az Önök ajánlatait minél több platformon jelenítsük meg. Már évek óta elérhetőek a Facebookon is a kattintás alapú hirdetések, a Facebook saját hirdetési rendszerének köszönhetően.

 

Google hirdetés:

Nap mint nap csábítjuk a Google kereső éléről az érdeklődőket, a Google adwords hirdetési programjának segítséggel, ahol célzott kattintás alapú megjelenéssel vagyunk jelen számos Európai ország keresőjében!  Növelje forgalmát és vállalkozását a keresési találatok mellett megjelenő Google AdWords hirdetésekkel! Akár ebben is tudunk segíteni Önnek!

 

Timeshareoutlet APP

Elkészítettük Magyarország első és egyetlen üdülési jogkereső applikációját, ahol az ön hirdetése is jelen lehet akár 5 perc alatt! Legyen jelen ajánlatával többezer ember zsebében! Hogyan működik?

Kérjük, az alábbi link segítségével töltse le applikációnkat, vagy QR kódunk segítségével olvassa be az alábbi kódot, majd egy kattintással letöltheti applikációnkat mobiltelefonjára, táblagépére.

 

Hirdetési megoldásaink széleskörükek. Igénybe veszünk minden fellelhető Online és offline hirdetési Forumot – reklám megjelenítési lehetőséget, hogy weboldalunk elérhetőségét, és az Önök által feltöltött üdülési jogokat minél több emberhez jutassuk el.


Számos Magyarországi és Külföldi honlap – weblap – tárhely - nagy forgalmú sájtok üzemeltetésében veszünk részt, több külföldi link katalógussal rendelkezünk, 1 európai tárhely és számos hirdető weboldal felhasználóit kezeljük, így adatbázisunkat  több ezer ügyfél alkotja.

Hírlevél formájában, heti – havi és egyéb esetekben heti több alkalommal küldünk ügyfeleinknek hírlevelet oldalaink üzemeltetésének mi voltjából, és kihasználjuk a hírlevél marketingben rejlő lehetőséget és reklámozunk – hirdetünk.

(teljes portfóliónk az üzemeltetés jelegéből itt nem szerepel,)